Paket & Aktiviteter

Ta med er vänner, släkt eller kollegor och umgås mitt i naturen med bastubad och vedeldad badtunna med utsikt över sjö och äng. Vi har många sköna och smakfulla paket som passar just ert sällskap…..

hofsnyaGlasets Hus – Hofsnäs Herrgård ”Glasets historia och vacker natur – på cykel”
Upplev glasets historia genom att cykla bilfritt längs med historiska Oxabanan.
Njut av den otroligt vackra naturen vid Torpa-Hofsnäs naturreservat och utsökt mat och mysigt boende på Hofsnäs Herrgård.  
Boka här…


Gårdarna runt sjön på cykel – boende på Hofsnäs Herrgård
Upplev författarinnan Birgit Th Sparres ”Gårdarna runt sjön” från cykelsadeln runt yttre sjön Åsunden. En härlig cykelsemester full av nostalgi och intressanta berättelser där ni besöker flera av gårdarna från romanserien. Bo på Hofsnäs Herrgård vid Torpanäsets vackra naturreservat, besök Åsundsholm- Birgit Th Sparres författarbostad och Torpa Stenhus, en av Sveriges bäst bevarade medeltida borgar. Dessa besöksmål står idag öppna för allmänheten och berättar en intressant historia om gårdarna.  Boka här…

 

 

Fiskepaket
1 övernattning, grillpaket, frukostpaket, fiskekort och båt
Här bor ni direkt vid populärt fiskevatten….Det finns möjlighet för fiske i både Åsunden och Torpasjön med gös, abborre och gädda. Ni bor på Hofsnäs Pensionat som har 5 dubbelrum i fin och bra standard. I direkt anslutning till boendet finns det möjlighet till vedeldad badtunna samt bastubad. Vi levererar ett utsökt grillpaket med tillbehör till er som ni under kvällen grillar på egen hand. I paketet ingår aluminiumbåtar för upp till 4 personer.
Enklare båtmotor finns att hyra.

 

 

Aktiviteter i närområdet

Vandring i Sjuhärad     http://vandraisjuharad.se/
Cykelleden i Sjuhärad     http://cykelledensjuharadsrundan.se/
Cykelled i Västsverige     http://atradalsleden.se
Limmareds Glasets Hus     http://www.glasetshuslimmared.se/
Torps Stenhus     http://www.torpastenhus.se/
Övrigt i närheten       http://www.vastsverige.com/
Gårdarna runt sjön      http://www.vastsverige.com/ulricehamn/gardarna-runt-sjon/