Om Hofsnäs Herrgård

Redan under 1700-talet brukade man jorden varsamt kring Hofsnäs, under århundraden skulle Hofsnäs växa till en betydelsefull gård & få en given plats på kartan! Det vill vi hålla fast vid & föra vidare…

Sedan 2006 driver Ida & Danilo Equitz med familj Herrgården tillsammans med 2 heltidsanställda & 30 säsongsanställda tjejer & killar. Precis som förr vill vi att gården ska få leva, växa & bevaras.

På en historisk gård så är det givet att maten står i fokus! Idag jobbar vi tillsammans med 40 lokala matproducenter, vi tar 100% av allt nötkött från lokala gårdar
& 70% av allt griskött från Limmareds säteri.

Vi är KRAV-certifierade & har valt att byta ut många produkter till KRAV men också ekologiskt & fairtrade. Känn er som hemma & må väl! Välkomna till det medvetna köket där vi aldrig nallar på kvalitén!

Danne o Ida 1 - KopiaIMG_0758Hofsnas1 (68)IMG_1896Hofsnas1 (178)Hofsnas1 (129)

Personal 2 - Kopia - KopiaJ